Zakazivanje

Na Odseku za specijalisti─Źko-konsultativnu delatnost i dijagnosti─Źku obradu pacijenata i Odeljenju za radiolo┼íku dijagnostiku, sem pregleda bolni─Źkih pacijenata koji se le─Źe u okviru Stacionara ili Dnevne Bolnice pregledaju se i pacijenti upu─çeni iz drugih ustanova, a po preporuci lekara specijaliste neurologa.

Na specijalisti─Źke preglede se primaju pacijenti iz domova zdravlja ili nadle┼żnih KBC-a , prethodno pregledani od strane neurologa sa sumnjom na mo┼żdani udar, a koje isti nisu u stanju da razre┼íe ( isklju─Źivo sa uputom od strane nadle┼żnog neurologa uz izve┼ítaj istog ). Pregledi se obavljaju u prostorijama ovog odeljenja ( dispanzera ), uz prethodno zakazivanje prema stepenu hitnosti.

Pregledi se zakazuju radnim danom od 8:00 – 14:00 ─Źasova na ┼íalteru Dispanzera.

Na zakazani pregled do─Ĺite na vreme, uz po┼ítovanje preporuka za pregled, sa overenim uputom za odgovaraju─çi pregled, koji glasi na na┼íu bolnicu i nije stariji od 6 meseci.

U slu─Źaju da ne mo┼żete do─çi na pregled molimo vas da isti otka┼żete, kako bi vam mogli pomo─çi u pronala┼żenju drugog termina.

Za dodatne informacije obratite se osoblju na brojeve telefona:
Ultrazvu─Źna dijagnostika: +381 11 20 66 830
Scener ili magnetna rezonanca :+381 11 20 66 890